HOLD

Holdene er inddelt i aldersgrupper for både børn og unge

Vi lægger vægt på, at alle lærer hinanden at kende, bliver gode til at lytte til hinanden, og dermed får mod og lyst til at prøve kræfter med at stå på en scene.

HOLD A

Mandag kl.16:00-17:30


9- 12 år

På Hold A kommer vi til at lege rigtig meget med bl.a. Improvisation, sjove karakterer og fysiske øvelser.  Der vil også være gruppeøvelser, hvor der bliver sat fokus på at fortælle en historie på kort tid. Når vi kommer lidt længere ind i sæsonen bliver eleverne også introduceret til tekstarbejde, det kunne være nul-tekster, som er korte scener med åbne replikker. På holdet lægger vi vægt på et godt sammenhold, og at det skal være sjovt at gå til teater. 

Læs mere 

HOLD B

mandag kl.18:00-19:30


13- 17 år

På Hold B vil vi lave forskellige forløb, såsom fysiskteater, filmforløb, tekstarbejde og en masse sjove teaterlege og meget mere. Der vil også være gruppeøvelser hvor det handler om at støtte ens medspillere og få det bedste ud af hinanden på scenen. Man skal turde føle sig fri på scenen og det kan man først hvis der er skabt et trygt rum, det er noget af det første vi vil skabe på hold B. Et trygt rum er grundelementet i at have det sjovt med drama og teater. 

Læs mere

HOLD c

Tirsdag kl.16:00-17:30


9- 12 år

Vi skal lege en masse! Vi skal bruge stemmen og kroppen og lære hvordan vi laver forskellige karakterer, hvordan de taler, bevæger sig og taler med hinanden. Vi skal lære hinanden rigtig godt at kende, så alle føler sig trygge nok til at kaste sig ud i at lege med sjove, triste, glade, vrede, sure og fjollede karakterer. Vi skal også arbejde med hvordan vi er den bedste medspiller for hinanden og hvordan man hjælper og støtter hinanden på scenen. 

Læs mere

HOLD D

tirsdag kl.18:00-19:30


11 - 15 år

Hvordan fortæller man en historie eller hvordan spiller man en karakter? Og hvordan bliver man tryg nok til at turde det? Hvordan spiller man sammen? Dette vil vi udforske sammen på holdet igennem leg, dramaøvelser, improvisation, gruppeøvelser og tekstarbejde. Vi skal arbejde med stemme og krop. Vi skal lære om timing, karakterarbejde, status, klovneri og hvad der skal til for at fortælle en historie. Og måske, hvis der er nogen der brænder for det, kunne man også lære at fortælle en historie igennem en sang? 

Læs mere

Det, vi forventer af dig, er, at du skal kunne lide at arbejde sammen med andre på et hold og være med til at skabe en fælles ramme, der giver både dig og de andre elever mulighed for at udfolde jeres potentiale og personlige udvikling.