OM

Du bliver undervist af dygtige professionelle fagfolk inden for den danske scenekunstbranche, og flere af underviserne er, eller har været, tilknyttet Teater Vestvolden som skuespillere eller instruktører.

På dramaskolen koncentrerer vi os om krop, fantasi, stemme, forståelse af scenerummet, øvelse i at stå over for hinanden, dramaøvelser, improvisation og eleverne lærer at opbygge tillid til hinanden på holdet.

Efter hver sæson, som løber enten i efteråret eller foråret, afsluttes forløbet med en visning på teatret for familie, venner og andre interesserede

Undervisere

Christina Bech foto Lena Paaske

Christina Bech

Christina Bech er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2009. Hun arbejder som freelance skuespiller på teatre rundt om i landet og medvirker i film og på tv. Hun har siden 2013 undervist på Teater Vestvoldens dramaskole. Senest har hun sammen med Hvidovre Dramaskole medvirket i egnsspillet “Unge Strunge” på Teater Vestvolden.

Christina er administrator på Hvidovre Dramaskole, så du kan allerede møde hende på mail: hej@hvidovredramaskole.dk

Emma Juulstrup

Emma Marie Juulstrup startede i 2012 som elev på Teater Vestvoldens dramaskole. I 2019 blev hun frivillig assistent og efterfølgende ansat på dramaskolen.  
Emma har lige nu sabbatår efter gymnasiet, som bl.a. bruges på teateret. 
Senest har Emma, sammen med Hvidovre Dramaskole, medvirket i egnsspillet Unge Strunge på Teater Vestvolden.
 

Hvidovre dramaskole er Teater Vestvoldens bud på talentudvikling i Hvidovre.